Welkom op de groepspagina van groep 8!

Groep 8 is altijd een bijzonder jaar waar veel leuke en belangrijke dingen gebeuren.

Zo hebben we een NIO-onderzoek en een Cito-eindtoets, maar gaan we natuurlijk ook naar het beeld en geluid museum, een mooie musical maken en heerlijk met zijn allen op kamp naar Schiermonnikoog.

Naast al deze bijzondere dingen wordt er natuurlijk ook hard gewerkt in groep 8 en plezier gemaakt.

Een jaar waarin we klaar worden gemaakt om de stap naar het middelbaar onderwijs te maken en waarin we met elkaar afscheid nemen van de basisschool.

Op deze pagina zult u regelmatig een update krijgen van alles wat we zoal meemaken in groep 8.

Mochten er vragen zijn, ik ben 5 dagen per week te bereiken op school of via de mail, l.iking@proceon.nl

Groetjes,

Lonneke