Kahoot!

Kahoot quiz

Kahoot is een quiz die wij soms gebruiken op school. Je kan het gebruiken als leuke quiz voor de grap of als een leerzame quiz. Je kan op het begin je naam invoeren. Hier probeert iedereen de grappigste naam te bedenken. Wij (Auke en Philip) vinden Kahoot heel leuk. Wij hopen dat Kahoot in de volgende jaren van de basisschool veel gebruikt wordt en dan wel in de leerzame vorm. Het is een quiz die je online gebruikt. Je leert er veel van en het is ook nog eens leuk! Je kan een quiz opzoeken op internet en je kan er zelf ook een maken. Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar het heeft ook z'n nadelen. Namelijk: de klas wordt er onrustig van en je krijgt misschien ruzies over wie er wint en verliest. Maar voor de rest is het een top quiz. Zelf zouden wij het alle scholen aanraden. Kortom: Kahoot is top!

Auke Bult & Philip Bonnerman

Afbeeldingen: