Eerste weken

We hebben de eerste weken van groep 3 gebruikt om elkaar wat beter leren kennen: veel buiten spelen, spelletjes, Kwinklessen en samen liedjes gezongen. De groep is samengesmolten uit twee kleuterklassen en vormt een mooie mix aan persoonlijkheden. Wat ze gemeen hebben? Een enórme werklust, rekentalent en een goed gevoel voor humor. Want we lachen veel in groep 3!

In groep 3 ontvangen we graag bezoek. Tijdens de Kinderboekenweek kwamen er verschillende oma's voorlezen, maar ook de vader van Ava en Stefan. Op dinsdag is onze stagiair meester Dirk-Jan er. En voor het cultuurproject volgen we djembélessen van juf Susanne. Met een stuk of 70 guppen, 29 kinderen, de juf en al dat bezoek is het best vol in de klas. Maar ook gezellig!