Groep 1/2b

Welkom op de groepspagina van groep 1/2b!
In deze groep werken 2 juffen: juf Jansje en juf José

In groep 1/2b zijn we gestart met 22 kinderen. We hebben 14 kinderen die na de vakantie leeuw zijn geworden en 8 vissen.
De kinderen die dit schooljaar nieuw zijn begonnen zijn: Mees Knaven, Mijntje en Joaquin. Welkom bij ons in de klas.
Komende weken komen er ook weer kinderen wennen: Lotte Smit, Pien, Mees Arts, Lotte Hilgers en Lily-Nova.
Het is een hele gezellige groep en we hebben al veel gelachen met elkaar!  De kinderen kunnen al heel goed spelen en werken in de klas.
Ze spelen met veel plezier in alle hoeken zoals in de huishoek, de bouwhoek of de zandtafel en natuurlijk buiten op het schoolplein.
Bij de kleuters werken we aan de hand van thema’s. Dit schooljaar zijn we gestart met het thema: weer naar school.
In de eerste weken van het nieuwe schooljaar bespreken wij vooral de regels en het waarom van regels.
Bijvoorbeeld als iedereen tegelijk praat tijdens de kring, verstaan we niets,
dus is het veel handiger als we om de beurt praten.
18 september tot 22 september vieren wij met elkaar dat de Juliana Daltonschool 100 jaar bestaat.
2 oktober starten wij met het thema Griezelen. Thema van de kinderboekenweek.
O.a. het boek De Gruffalo staat centraal, maar ook verhalen over spookjes en heksen.
Misschien leuk om samen een boek uit te zoeken in de bibliotheek.

Op onze groepspagina houden we u op de hoogte van alle leuke dingen die we doen en alle mooie dingen die we maken tijdens de thema’s.

Met vriendelijke groet de juffen
Juf Jansje ( maandag en dinsdag )
Juf José    ( woensdag, donderdag en vrijdag )