Groep 1/2a

Welkom op de groepspagina van groep 1/2a,

In groep 1/2a starten we dit jaar met 24 kinderen. Voor de nieuwe kinderen is het best even wennen voor het eerst op school, maar gelukkig zijn er maar liefst 14 kinderen die na de vakantie leeuw zijn geworden en zij kunnen super goed helpen! Het is een hele gezellige groep en we hebben al veel gelachen met elkaar. Het is heerlijk om te zien dat de kinderen alle hoeken en materialen in de klas weer ontdekken en natuurlijk genieten van het samen spelen op het schoolplein.

We beginnen dit schooljaar met het maken een mooie verjaardagskalender, daarnaast knutselen alle kinderen hun eigen hand voor op de deur en gaan we oefenen voor het lustrum! Over drie weken vieren we namelijk dat de school 100 jaar bestaat!

In groep 1/2 werken we het hele jaar door aan de hand van thema’s. Op onze groepspagina houden we u op de hoogte van alle leuke activiteiten bij de kleuters en alle mooie dingen die we maken tijdens de thema’s.