Groep 1/2a

Welkom op de groepspagina van groep 1/2a,

In groep 1/2a starten we dit jaar met 24 kinderen. Een aantal kinderen mogen nu echt voor het eerst naar school, dat zijn: Lokke, Kalle, Sam, Elena en Pheline, Wat leuk dat jullie nu bij ons in de groep zitten! Deze kinderen zitten samen met 6 andere kinderen, die vanaf januari gestart zijn, in groep 1. Deze groep noemen we de vissen. Ook zitten er 13 kinderen in groep 2, zij heten de leeuwen en kunnen super goed helpen.

In de klas is er veel te beleven. We hebben een huishoek, in de hal is de bouwhoek, een constructiehoek en de zandtafel. Bij de tafels kan lekker gekleurd, geknutseld of gekleid worden en we hebben ontzettend veel spelletjes. Natuurlijk gaan we ook gezellig met elkaar naar buiten om te fietsen, te klimmen en van de nieuwe glijbaan te glijden. Veel om te ontdekken dus de komende tijd.

Op de kaarten aan de muur hangen de dagen van de week en kunnen we precies zien wat er elke dag  allemaal op het programma staat.  In groep 1/2 werken we het hele jaar door aan de hand van thema’s. Op onze groepspagina houden we u op de hoogte van alle leuke activiteiten bij de kleuters. Z krijgt u een indruk van alle mooie dingen die we maken tijdens de thema’s.

Als we gaan kiezen tijdens het spelen hangen we onze naamkaartjes bij de activiteiten op het Keuzebord.  Elke week leren we een cijfer en een letter op onze muur en de Doelen deur is precies  te zien waar we mee bezig zijn.

Zoals u ziet is er veel te spelen en te ontdekken in onze groep.

We hopen op een gezellig en leerzaam schooljaar met elkaar.

Groetjes, Juf Sanne en Juf Marianne

Tijdelijke adres van 17 augustus 2020 t/m mei/april 2021:

Amersfoortsestraatweg 12a
1411 HC Naarden

Tijdelijke adres van 17 augustus 2020 t/m mei/april 2021:

Amersfoortsestraatweg 12a
1411 HC Naarden